Miere Wilhelm Tartler

0 Comments | La: iunie 17, 2013 | Categorie : Ingrediente sanatoase

miere ecologica WILHELM

In acest post vreau sa va vorbesc despre  un ingredient sanatos si ecologic care este nelipsit de pe masa noastra. Este vorba despre mierea ecologica Wilhelm Tartler.

Pentru inceput vreau sa va zic ca pe langa  varietatea de miere ecologica care exista pe site, am fost impresionata de pretul foarte mic comparativ cu o miere conventionala de pe piata. Pe site-ul miereecologica.ro veti gasi miere de salcam, miere de padure ,miere poliflora, miere cu ghimbir, cu scortisoara, cu vanilie, miere de floarea soarelui  (my favorite :) ) si multe altele.

Preferata mea este  mierea de floarea soarelui, cea mai dulce si fina miere pe care am gustat-o ever si mierea crema de vanilie (am o slabiciune pentru adevarata aroma de vanilie). In general toate sortimentele au un aspect cremos, o aroma si un parfum de care va veti indragosti instant, cel putin la mine asa a fost, dragoste la prima degustare.

Un astfel de produs merita promovat din plin , mai ales ca in zilele noastre rar se mai gasesc oameni care se incumeta sa realizeze ceva prin munca.

Felicitari domnului Wilhelm Tartler pentru munca depusa si pentru ca datorita lui avem pe masa cea mai gustoasa si aromata miere pe care pur si simplu o ador!

So, taste the honey!

Posteaza un Comentariu