Faina bio Terra Natura

0 Comments | La: iulie 28, 2013 | Categorie : Ingrediente sanatoase

faina-bio

Pentru ca v-am vorbit de mierea pe care noi o consumam zilnic, e musai sa va vorbesc si de ultima descoperire , faina Terra Natura, multumesc Codrutei pentru ca pe blogul ei am citit pentru prima oara despre Terra Natura.

Fiind dezamagita de painea din comert, plina de aditivi, cu o textura de burete, am decis sa obtin painea cea de toate zilele in casa. Bineinteles ca exista si paine adevarata cu maia sau drojdie cu fermentare lunga, insa pretul e mai mare si la un consum zilnic te costa mai multi banuti.

Pentru inceput  aveam nevoie de ingrediente sanatoase si de calitate, de faina fara agenti de crestere si alti aditivi care nu existau pe vremea bunicii. Asadar, am decis sa comand 10 kg de faina Terra Natura, mai precis faina alba de grau 650, faina integrala de grau si faina integrala de secara. Coletul a ajuns rapid a doua zi, fara probleme, asadar un plus pentru promptitudine si profesionalism.

Am incercat sa obtin si maia, dar am avut rezultate dezastruoase, cu siguranta greseam eu undeva. In lipsa de maia, folosesc drojdie bio de care sunt foarte multumita.

Sa revenim la faina Terra Natura, are un pret mai mult decat acceptabil, pentru o comanda de 10 kg, eu am platit 4 Ron pentru o punga, asta ca sa va faceti o idee legat de pret, si unde mai pui ca e si faina ecologica. Pentru mine e faina ideala din care obtin niste paini pufoase si aromate, fara framantare, dar despre asta in alta postare.

Despre produsele Terra Natura puteti citi mai multe pe terranatura.ro.

Eu le multumesc celor de la Terra Natura pentru munca depusa si produsele lor minunate si datorita lor avem paine gustoasa si sanatoasa pe masa!

Posteaza un Comentariu