Bunatati miraculoase din stup

0 Comments | La: august 14, 2013 | Categorie : Ingrediente sanatoase, Nutritie

Bunatati din stup

Ma minunez mereu cum a creat Dumnezeu atatea vietati mici si mari, unele atat de mici incat nu prezinta importanta pentru om dar care sunt lasate cu un scop pe acest pamant. Fiecare insecta , animal sau planta au rolul lor bine stabilit in intreg ecosistemul.

Astazi ma opresc asupra albinelor, harnicutele vietati care robotesc ziua intreaga sa ne daruiasca noua bunatati alese, hranitoare si vindecatoare.

De putin timp am descoperit pastura, cel mai valoros produs din stup, numit si “painea albinelor”, deoarece este folosit pentru hranirea matcii. Este superior celorlalte produse obtinute in stup si constituie un excelent remediu pentru multe afectiuni si boli grave cum ar fi ciroza, hepatita cronica, tuberculoza , cancer s.a. Despre pastura gasiti mai multe informatii la o simpla cautare pe internet.

Pentru baietelul meu folosesc un amestec din miere de faneata, propolis, polen si pastura de la Apimond care i-a intarit imunitatea foarte mult.Bineinteles, pentru a avea o imunitate buna nu este suficienta doar folosirea de suplimente, ci foarte importanta este si alimentatia. Dar nu despre acest lucru vreau sa va vorbesc.

Am descoperit si minunata sticluta de prim ajutor Prisaca, este miraculoasa, testata la noi in familie, care contine propolis, miere si apa. Eu am avut niste incidente neplacute la bucatarie, din graba si neatentie, mai precis degetele mele au atins uleiul incins. Imediat am pulverizat aceasta solutie pe degete, dupa care am aplicat un strat generos de miere cu propolis Wilhelm Tartler si nu am ramas nici macar cu cicatrice sau roaseata. Nimic. Pentru juniorul familiei am folosit acest spray cu succes pentru orice rana, intepaturi de insecte si dureri in gat.

Asadar, exista multe remedii naturale de care ne putem folosi pentru a trata afectiuni usoare si chiar grave, fara a apela la antibiotice si alte medicamente decat atunci cand sunt de neaparata nevoie.

Taste the healthy !

Posteaza un Comentariu